Βαρύ «κατηγορώ» από την σύζυγό του Μίχαλου στην κηδεία του: «Σε άφησαν μόνο όσοι πολιτικοί στήριζες» – Βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr: «Ούτε η Πυροσβεστική, ούτε η Αστυνομία ήταν εκεί»

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί αλλά και ισχυροί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου στον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Η κηδεία του ισχυρού προσώπου του επιχειρηματικού κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

5356205

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών την Παρασκευή, 6 Αυγούστου από ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι και έβλεπε τις φλόγες της πυρκαγιάς να πλησιάζουν απειλητικά. Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος ανησυχούσε για την ασφάλεια της επιχείρησής του και των εργαζομένων του και δεν είχε φύγει από το μέτωπο της φωτιάς.

5356110

Η σύζυγός του ήταν εκείνη που τον βρήκε νεκρό μέσα στο γραφείο του. Καταρρακωμένη στην τελετή της κηδείας του, η ίδια επέρριψε ευθύνες στα πολιτικά πρόσωπα που ο σύζυγός της στήριζε όμως στο τέλος τον άφησαν μόνο του, όπως ανέφερε: «Σε άφησαν τελείως μόνο. Ούτε η Πυροσβεστική, ούτε η Αστυνομία ήταν εκεί. Κανένας από τους πολιτικούς που στήριξες τόσα χρόνια» δήλωσε για την απουσία των πυροσβεστικών δυνάμεων στην περιοχή.

7876 982021 scaled
5356179 scaled
5356206 scaled
IMG 7875
kideia konstantinou mixalou 42
kideia konstantinou mixalou 43
kideia mixalou 5
kideia mixalou 9
IMG 7901
kideia mixalou 1
kideia konstantinou mixalou 43 1