Τύρναβος: Εκκενώνεται ξενοδοχείο που διέμεναν σεισμοπαθείς μετά το νέο ισχυρό μετασεισμό

O μετασεισμός είχε μεγάλη βοή και σήκωσε πολύ σκόνη, καθώς κατέρρευσαν τα μισογκρεμισμένα σπίτια, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε άλλα

Ο τρόμος φαίνεται να επέστρεψε και πάλι στους κατοίκους της Θεσσαλίας, που ήρθαν αντιμέτωποι με νέο ισχυρό μετασεισμός μεγέθους 5,9 ρίχτερ.

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο μάλιστα υπολογίζει την ένταση του σεισμού στα 6 Ρίχτερ. Επιπλέον αναφέρεται πως το επίκεντρο του εντοπίζεται 29 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Λάρισας και 15 χιλιόμετρα δυτικά του Τυρνάβου.

Στη φωτογραφία του ThessToday βλέπουμε μέλη του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. να ενημερώνουν τους σεισμοπαθείς και επιχειρούν να τους καθησυχάσουν, αμέσως μετά τη νέα ισχυρή δόνηση ενώ γίνεται εκκένωση στο ξενοδοχείο στον Τύρναβο, στο οποίο διέμεναν σεισμοπαθείς.

THESSTODAY

Ο κόσμος είναι έντρομος από τη συνεχή σεισμική δραστηριότητα, καθώς από χθες ζούνε υπό αυτόν τον φόβο γι’ αυτό άλωωστε και πολύς κόσμος αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει σε σκηνές και ξενοδοχεία.

Είναι γεγονός ότι ο συγκεκριμένος σεισμός είχε μεγάλη βοή και σήκωσε πολύ σκόνη, καθώς κατέρρευσαν τα μισογκρεμισμένα σπίτια, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε άλλα.

Δείτε την εκκένωση του ξενοδοχείου στο παρακάτω βίντεο

Πηγή: dikaiologitika.gr