Γιατρός: «Όποιος άντρας κάνει σ*ξ με άντρες δεν είναι κατ΄ ανάγκην γκέι»

«Τρελάθηκε» το TikTok με τον σ*ξοθεραπευτή Τζο Κορτ, που ισχυρίζεται ότι οι άνδρες που κάνουν σ*ξ με άλλους άνδρες δεν είναι απαραίτητα γκέι. Ο δρ Τζο Κορτ μοιράστηκε την επαγγελματική του άποψη με ένα βίντεο στο TikTok και οι χρήστες «ξεσάλωσαν».

«Όταν στρέιτ άνδρες κάνουν σ*ξ με άλλους άνδρες δεν σημαίνει ότι είναι κατ’ ανάγκην γκέι. Είναι απλά κάτι που κάνουν οι άνδρες» λέει στο βίντεο ο δρ Κορτ και εξηγεί: «οι άνδρες γενικά έχουν αντικειμενοποιήσει το σ*ξ, το κάνουν απλά για την πράξη αυτή καθ’ αυτή».

«Όταν στρέιτ άνδρες κάνουν σ*ξ με άνδρες, παραμένουν στρέιτ, η ετεροσ*ξουαλικότητά τους δεν διαγράφεται. Το ίδιο συμβαίνει και όταν ένας γκέι άνδρας κάνει σ*ξ με μία γυναίκα» συνεχίζει ο Δρ Κορτ και τελειώνοντας το βίντεό του καταλήγει: «η σεξουαλικότητα είναι ρευστή».

Η απόψη του σεξοθεραπευτή προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις, με τους περισσότερους να εκφράζουν τις… αντιρρήσεις τους επί του θέματος.

«Αστειεύεσαι έτσι; Κάνεις πλάκα!» γράφει κάποιος χρήστης ενώ ένα άλλος σημειώνει «οι στρέιτ άνδρες δεν το κάνουν αυτό». «Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω τι λες» σχολίασε κάποιος άλλος.

Υπήρξαν ωστόσο και κάποιοι που συμφώνησαν με τον δρ Κορτ. «Αυτό συμβαίνει από την αρχή του κόσμου. Οι άνθρωποι πρέπει να το ψάξουν» σχολίασε κάποιος χρήστης. Πηγή : reader.gr