Ο πιλότος σκηνοθέτησε τον τόπο του εγκλήματος με «έμπνευση» τη ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του

Τη ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του χρησιμοποίησε για να σκηνοθετήσει τον του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά ο 32χρονος.

Μια πανομοιότυπη ληστεία μ’ αυτή που περιέγραφε ο 32χρονος πιλότος στους αστυνομικούς στην πρώτη του κατάθεση μετά τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, είχε προκαλέσει ερωτήματα όταν ήρθε στο φως στα μέσα Ιουνίου.

Το θύμα της ληστείας εκείνης είχε υπάρξει μάλιστα εκπαιδευτής του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Η αποκάλυψη του γεγονότος «έδειχνε» τότε στην κατεύθυνση σπείρας που λειτουργούσε με συγκεκριμένο «μοτίβο».

Οι δράστες της ληστείας, αφού μπήκαν στο σπίτι του εκπαιδευτή στο Αλεποχώρι Μεγάρων το 2018, έδεσαν και ξυλοκόπησαν τον ίδιο και τη σύζυγό του. Η σύζυγος του εκπαιδευτή μάλιστα είχε καταφέρει σε μία πάλη μαζί του να του αφαιρέσει την κουκούλα.

Η εξήγηση των ομοιοτήτων ήταν τελικώς διαφορετική από αυτή που αρχικά είχε υποτεθεί. Ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, «αντέγραψε» τη ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του στο Αλεποχώρι, σκηνοθετώντας τον τόπο του εγκλήματος, ανάλογα για να πείσει τους αστυνομικούς.

Ως γνωστόν όμως, κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο και η τεχνολογία (κάμερες, κινητά και βιομετρικό ρολόι) πρόδωσαν τον 32χρονο δολοφόνο. Πηγή: dikaiologitika.gr