Διασωληνώθηκε γυναίκα που είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου τον Σεπτέμβριο

Ο κορονοϊός την έστειλε αρχικά σε νοσοκομείο στην Πάτρα και στη συνέχεια διασωληνωμένη σε ΜΕΘ. Στο κόκκινο η αγωνία των στενών συγγενών της…

Ένας 50χρονος Μεσολογγίτης έφυγε από τη ζωή νοσηλευόμενος με κορονοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας «ο Άγιος Ανδρέας». Ο άτυχος άνδρας ήταν εμβολιασμένος και είχε σύμφωνα με πληροφορίες ελαφρύ υποκείμενο νόσημα.

Την ίδια στιγμή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, νοσηλεύεται διασωληνωμένη μια γυναίκα 60 ετών η οποία είχε κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό στα τέλη του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από συγγνενικά της πρόσωπα. Το γεγονός ότι ο εμβολιασμός της με τη β΄δόση είναι τόσο πρόσφατος προκαλεί προβληματισμό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου πάντως το ποσοστό των εμβολιασμένων που νοσούν και νοσηλεύονται με κορoνοϊό είναι εξαιρετικά μικρό και φαινόμενα σαν κι αυτά που προαναφέρθηκαν είναι εξαιρετικά σπάνια και στην ιατρική κοινότητα της περιοχής.

Η πλειοψηφία των νοσηλευόμενων αυτή τη στιγμή στα δυο νοοσοκομεία της Πάτρας είναι ανεμβολίαστοι και όσοι εμβολιασμένοι έχουν χρειαστεί νοσηλεία, είναι για υποστηρικτικούς λόγους αφού νοσούν ιδιαίτερα ελαφρά.