Γυναίκα πέθανε μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca

Στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης μια 44χρονη γυναίκα μητέρα δύο ανήλικων παιδιών πέθανε 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Astra Zeneca. Η γυναίκα εμβολιάστηκε την Δευτέρα 3-4-2021 και ώρα 12:40 το μεσημέρι. Τι καταγγέλλει ο σύζυγός της.

Το politispress.gr επικοινώνησε με τον σύζυγό της, ο οποίος δήλωσε ότι μέχρι το απόγευμα όλα ήταν καλά μέχρι που το βράδυ η γυναίκα του ανέβασε δέκατα και πήρε ένα παυσίπονο.

Γύρω στις 3:30-4:00 επήλθε το μοιραίο και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Ο σύζυγος της ανέφερε ότι δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα και ήταν υγιέστατη και είναι βέβαιος ότι ο θάνατός της οφείλεται αποκλειστικά στο εμβόλιο της Astra Zeneca.

Ο Ιατροδικαστής είπε ότι η γυναίκα φαίνεται να είχε περάσει ένα μικρό έμφραγμα, αλλά τα ακριβή αίτια του θανάτου θα ανακοινωθούν όταν θα γίνει μία πιο λεπτομερής εξέταση παρουσία και ενός ιατροδικαστή της οικογενείας.

Πάντως αυτό που τόνισε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, είναι ότι πρέπει να αποσυρθεί άμεσα το συγκεκριμένο εμβόλιο για να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

«Δεν μπορεί να ταΐζεις σάπιο κρέας στην ταβέρνα σου, επειδή έχεις αγοράσει μεγάλη ποσότητα με το σκεπτικό ότι δεν πρέπει να πάει χαμένο», είπε χαρακτηριστικά στο politispress.gr