Η στιγμή που ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ αφηγείται παραμύθι με τον πιο γλυκό τρόπο

Είχε διαγνωσθεί με νωτιαία μυϊκή ατροφία – Ευχαριστήριο μήνυμα απευθύνουν οι γονείς του προς όλους όσοι βοήθησαν τον μικρό μαχητή να λάβει θεραπεία

Πριν από δύο χρόνια ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ «άγγιξε» το πανελλήνιο μετά την περιπέτεια της υγείας, καθώς διαγνώσθηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία, και χρειάστηκε να μεταβεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Βοστώνης προκειμένου να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία.

Τώρα οι γονείς του αναρτούν βίντεο στο Facebook, όπου ο μικρός μαχητής αφηγείται το παραμύθι με τους τρεις λύκους και μιλά στις καρδιές των ανθρώπων που τον παρακολουθούν.

Συγκεκριμένα οι γονείς του έγραψαν: «Αγαπημένοι μας φίλοι, πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από την ημέρα που χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήρε τη γονιδιακή θεραπεία. Από τότε ο μικρός μας δυναμώνει όλο και περισσότερο. Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τη δύναμη και την όρεξη του για ζωή. Ανακαλύπτει συνεχώς τις καινούριες δυνατότητές του και αυτό τον κάνει χαρούμενο και ενθουσιώδη. Όλα αυτά οφείλονται σε εσάς και θα σας ευγνωμονούμε για πάντα. Να είστε όλοι καλά!!»

Δείτε το βίντεο: