Αντώνης Καφετζόπουλος: «Που πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;»

Με αφορμή την πρόσφατη επίθεση κατά του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, ο Αντώνης Καφετζόπουλος πήρε θέση υπέρ των γιατρών, αναρτώντας μία καυστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου στέκεται απέναντι σε όσους τους επιτίθενται και στρέφεται με εύσχημο τρόπο κατά των αρνητών.

«Το ξέραμε.

Ήταν θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα

Γιατροί-τσαμπουκάδες (διαβόητοι στην πιάτσα ως ι-Τς) αλωνίζουν, τρομοκρατούν, αγγίζουν κόρες ταβερνιάρηδων, απειλούν με ενέσεις, χειρουργεία και δακτυλοσκοπήσεις σε ακατονόμαστες οπές των ιερών και απαραβίαστων σωμάτων μας.

Ιδιαίτερα επικίνδυνοι θεωρούνται αυτοί που κρύβονται πίσω από παραπλανητικές ειδικότητες με δήθεν αθώα ονόματα: ωρυλάδες, ορθοπεδικοί (ποιος είσαι ‘συ που θα μας υποδείξεις το «ορθο» ρε καραγκιοζη;), καρδιολόγοι-δήμιοι, ογκολόγοι (ξερω εναν που πίνει διπλό ελληνικο ναι-και-οχι…!). Ιδιαίτερα ύπουλοι θεωρούνται οι μικροβιολόγοι – το λέει και τ’ όνομα – που έχουν γεμίσει τον κόσμο παθογόνα απ’ τα εργαστήρια τους.

Τώρα όμως έκαναν μεγάλο το λάθος!

Αποθρασυσμένοι από τη χούντα που κυβερνά τον πλανήτη, τα έβαλαν με το Ελληνικό Φαρ-Ουέστ…!

Που πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;

Εδώ στο φαρ-ουέστ κάνει κουμάντο ο Μητροπολίτης και ο τοπικός Αστυνόμος.

Εδώ είμαστε κράτος

Πουτ@ν@ όλα!!! Όλα!!!

[στη φωτογραφία – που τη ανεβάζω με κίνδυνο ζωής μου – ο διαβόητος Κάπο, γνωστός με το παρατσούκλι «ο Ψάλτης», τραγουδάει σε εθνικό δίκτυο παραπλανητικά απολυτίκια με φόντο τη σημαία του ξαποδώ]», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται