Ξυλοδαρμός 13χρονης από τον προπονητή της σε ζωντανή μετάδοση – (ΒΙΝΤΕΟ)

Και όλα αυτά επειδή «δεν απέδωσε» όπως θα ήθελε!
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η συμπεριφορά ενός προπονητή Tae Kwon Do, ο οποίος μέσα από ένα βίντεο, που έχει δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται να χαστουκίζει δυνατά μία 13χρονη αθλήτρια, καθώς δεν απέδωσε όπως θα ήθελε εκείνος στους αγώνες.

O αγώνας καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση για τους συγγενείς και φίλους των αθλητών που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο όπου πραγματοποιούνταν η συγκεκριμένη διοργάνωση, λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Κατά τη διάρκεια όμως του live streaming, οι γονείς σοκαρίστηκαν όταν είδαν τον προπονητή να χαστουκίζει τη νεαρή αθλήτρια και στη συνέχεια να την πιάνει από το σβέρκο, ενώ παράλληλα την ταρακουνούσε και την επέπληττε σε έντονο ύφος.

Ο εν λόγω προπονητής μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του εξήγησε πως: «Το κορίτσι, όπως και την αδελφή τους τα έχω σαν παιδιά μου γιατί είναι από μονογονεϊκή οικογένεια. Προσπαθώ να τις τραβήξω από λάθος δρόμους. Δύο μπατσούλες της έριξα.

Τα έχω σας παιδιά μου. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Δεν μου απέδωσε όπως θα ήθελα και της έδωσα μια μπατσούλα. Ήταν η κακιά στιγμή. Ήμουν πιεσμένος από τον αγώνα κι αντέδρασα έτσι», ενώ υποστήριξε πως έχει πάρει την συγκατάθεση από την μητέρα της 13χρονης αθλήτριας για να προβεί σε τέτοιες κινήσεις.

Τι υποστηρίζει η μητέρα της 13χρονης αθλήτριας;

Τα λεγόμενα του όμως επιβεβαίωσε και η μητέρα της μικρής αθλήτριας, η οποία φαίνεται να κάλυψε τον προπονητή.

«Είναι σαν δεύτερος πατέρας στα παιδιά μου. Ό,τι έγινε, έγινε μέσα στο stress του αγώνα, δε χρειάζεται να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα. Ήταν κάτι της στιγμής, δεν έχει ξαναγίνει και ούτε πιστεύω θα γίνει άλλη φορά», δήλωσε.

Σημείωσε μάλιστα πως καμία από τις δυο τις κόρες δεν αντέδρασαν άσχημα και πως συνεχίζουν τις προπονήσεις μαζί του.

Ανακοίνωσε εξέδωσε και η ομοσπονδία Tae Kwon Do αναφέροντας ότι «καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας, σωματική ή λεκτικής. Η βία δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του αθλήματος, αφού οι προπονητές – δάσκαλοί μας, έχουν ως βασική προτεραιότητα την εκμάθηση της πειθαρχίας και του αυτοελέγχου».