Τούρκος πολιτικός: «Σε 5 ώρες θα είμαστε Θεσσαλονίκη. Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα»

Ο Μετίν Κουλούνκ, μέλος του κυβερνητικού κόμματος ΑΚΡ, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ με τον ισχυρισμό ότι έπαιρνε μισθό 10.000 δολαρίων από εκείνον, θέλησε να θολώσει τα νερά υπερασπιζόμενος σφόδρα τη ρητορική συμφερόντων του Ταγίπ Ερντογάν, εξαπολύοντας απειλές κατά της Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, στη διάσκεψη που διοργανώθηκε από ΜΚΟ με θέμα «Η θέση της Τουρκίας στη Νέα Παγκόσμια Τάξη», ο Κουλούνκ τα έμπλεξε όλα μαζί και έφτασε στο συμπέρασμα απειλώντας:

«Όσοι δεν θέλουν η Τουρκία να είναι κέντρο δύναμης στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων θέλουν να διαλύσουν τις ανθρώπινες αξίες τους μέσω των LGBTIQ+. Οι ξένες δυνάμεις θέλουν πόλεμο μέσω της Ελλάδας. Ας τολμήσει η Ελλάδα να εκτοξεύσει πυραύλους. Να δούμε, να δούμε θα πάρει αυτό που της αναλογεί. Σε 5 ώρες θα είμαστε Θεσσαλονίκη. Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα»!

Σχολιάζοντας το παραλήρημα του Κουλούνκ, ο Πεκέρ έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως μεταφέρουν τα tourkikanea.gr:

«Εσείς τελευταία μπήκατε στην Συρία, λέγοντας πως θα κάνουμε την προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί Εμεβί της Δαμασκού. Αλλά αν δεν δώσει άδεια ή Ρωσία, ούτε χαρταετό δεν μπορείτε να πετάξετε από την άλλη πλευρά των συνόρων. Προφανώς η Ελλάδα θα είναι το νέο αφήγημα για να χρησιμοποιήσετε τα αισθήματα των αφελών και αγνών ανθρώπων μας. Είθε ο Παντοδύναμος Θεός να μην κάνει κανένα να υποφέρει. Μα τι απατεωνιά είναι αυτή; Μα τι ρεζιλίκι είναι αυτό; Μεγαλύτερο ακόμη ρεζιλίκι είναι και το “Είμαστε ενάντιοι στα επιτόκια”».