Στεφανία Τζαφέρη: Δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι

«Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα σε μία φάση σοκ για το πώς συνέβη. Είμαι συνολικά με δύο ώρες ύπνο», είπε η food blogger από την Κρήτη

H Στεφανία Τζαφέρη, η food blogger από την Κρήτη προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη με τη φωτογραφία που ανέβασε την περασμένη Παρασκευή στα social media και την έδειχνε να είναι βαριά χτυπημένη. Η γυναίκα έχει δεχτεί κύμα συμπαράστασης αλλά και αμφισβήτησης, με κάποιους να κάνουν λόγο ότι το στιγμιότυπο είναι προϊόν φωτομοντάζ.

Η Στεφανία Τζαφέρη αναγκάστηκε να αναρτήσει νέες φωτογραφίες που δείχνουν την κακοποίησή της, ενώ μέσα στη σύγχυση της έγραψε ότι «έπεσε και γλίστρησε» από τις σκάλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από protothema.gr, η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει τα τελευταία 24ωρα: «Έχει γυρίσει η μισή Χρυσή Αυγή και μου λέει ξέρουμε που θα είσαι στις 7 το απόγευμα. Δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι. Από μόνοι τους αποφάσισαν αυτοί οι άνθρωποι πως είναι του χώρου “αντίφα”, είναι ο,τιδήποτε. Δεν ξέρω πώς. Δεν έχω την ενέργεια να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα».

«Αυτή τη στιγμή είμαι στο αστυνομικό τμήμα για άλλη μία φορά γιατί με κάλεσαν για συμπληρωματική δήλωση. Εγώ είμαι μαγείρισσα και έχω γυρίσει στην Ελλάδα 1,5 χρόνο. Μου έστειλαν μηνύματα αποκαλώντας με ψεύτρα, ότι προσποιούμαι ότι συνέβη κάτι. Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα σε μία φάση σοκ για το πώς συνέβη. Είμαι συνολικά με δύο ώρες ύπνο», πρόσθεσε η Στεφανία Τζαφέρη.

Η ίδια τόνισε στο T-live ότι δεν δημοσιοποίησε το περιστατικό για να λάβει δημοσιότητα.