28χρονος έχασε την μάχη για τη ζωή του στην Κομοτηνή – (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτος θάνατος νεαρού μέσα σε μία εβδομάδα
Θλίψη έχει σκορπίσει στην Κομοτηνή η είδηση του θανάτου ενός 28χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε την μάχη με τον κορονοϊό.

Είχε προηγηθεί ο θάνατος ανεμβολίαστου νεαρού στα Τρίκαλα, που πάγωσε ολόκληρη την πόλη. Λίγες ώρες μετά, ήρθε να προστεθεί στη σχετική μαύρη λίστα, η απώλεια του 28χρονου από την Κομοτηνή.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, με ανάρτησή της στο Facebook. Όπως είπε, ο 28χρονος ήταν ανεμβολίαστος και κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού. Μάλιστα, αυτός ήταν ο τρίτος θάνατος νέου, κάτω των 30 ετών, την τελευταία εβδομάδα. «Χάσαμε 28χρονο από κορονοϊό στην Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα», αναφέρει, τονίζοντας ότι τα θύματα δεν είχαν εμβολιαστεί, ενώ απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν και να προσέχουν.

«Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας», είπε και κατέληξε: «Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας».