Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σκέφτεται συνεχώς να αυτοκτονήσει

Στο πλευρό της άτυχης Ιωάννας Παλιοσπύρου που τον Μάιο του 2021 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι βρίσκεται εδώ και καιρό η πρώην παρουσιάστρια, Αννίτα Ναθαναήλ. Μάλιστα, η Αννίτα Ναθαναήλ βρίσκεται σε κάθε συνεδρίαση του δικαστηρίου για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα συνεχίζεται η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, ενώ πλέον έχουν ολοκληρωθεί οι καταθέσεις των μαρτύρων. Σημειώνεται πως η κατηγορούμενη, Έφη Κ., δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο, ενώ η Αννίτα Ναθαναήλ κατέθεσε νωρίτερα για τον γολγοθά της: «Πολλές φορές έχει πει να δώσει τέλος στη ζωή της. Ο ψυχίατρος της κάνει εξαιρετική δουλειά, προσπαθούμε να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον. Έχει κάνει βουτιά τις τελευταίες ημέρες η ψυχολογία της, η στάση της κατηγορούμενης έχει ξαναβάλει το φόβο στη ζωή της».

Αμέσως μετά την κατάθεσή της η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στο newsit.gr και ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο δικαστήριο: «Για την Ιωάννα είναι πολύ σημαντικό το να μεταφέρεται όλο το κλίμα το τι συμβαίνει εδώ. Πραγματικά είναι πολύ σημαντικό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο: «Θέλω να σας πω ότι συγκλονίστηκα πραγματικά από την κατάθεση του ψυχιάτρου της, ο οποίος την παρακολουθεί από τον Αύγουστο και την βλέπει κάθε βδομάδα από τότε. Την έχει στηρίξει όσο κανείς άλλος πραγματικά. Η Ιωάννα μας δεν ξέρω αν θα ήταν εν ζωή αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος δίπλα της».

Όπως είπε: «Εγώ ήρθα πολύ μετά στη ζωή της, ο κύριος Άγγελος είπε ότι στα τόσα χρόνια της δικής του καριέρας έχει γνωρίσει ανθρώπους χωρίς πόδια, χωρίς χέρια, ποτέ δεν είχε τέτοια περίπτωση χωρίς πρόσωπο».

Σχετικά με τη γνωριμία της με την Ιωάννα ανέφερε: «Αυτό που θέλω να σας πω είναι ό,τι όταν γνώρισα την Ιωάννα, ποτέ δε φαντάστηκα ότι θα έμπαινε ουσιαστικά στη ζωή μου ότι θα γινότανε μία φίλη μου ότι θα με στήριζε σε κάποια οικογενειακά προβλήματα που πέρασα σαν την καλύτερη μου φίλη. Έχει μία ανιδιοτέλεια που δεν μπορεί να περιγράψει κανείς».

«Επίσης θέλω να σας πω κάτι στο οποίο δεν έχει αναφερθεί κανένας. Η Ιωάννα έφυγε το 2003 από το χωριό της ήρθε Αθήνα, σπούδασε στο οικονομικό Πειραιά 4 χρόνια, δουλεύει από το πρώτο έτος πήρε πτυχίο με επαίνους. Θέλω να σας πω ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο» σημείωσε.

Μάλιστα, έσπευσε να τονίσει πως «είναι ντροπή» να αφήνουν «το παραμικρό υπονοούμενο για την Ιωάννα»: «Μακάρι η κοινωνία μας να έχει και άλλες Ιωάννες σαν τούτη εδώ, θα ήταν πολύ καλύτερη και έναν τέτοιο άνθρωπο πρέπει να τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsit.gr, συνέχισε λέγοντας: «Ο Γολγοθάς της θα κρατήσει πολλά χρόνια ακόμα μέχρι να καταφέρει να είναι πάλι ένας αυτόνομος άνθρωπος. Η ψυχολογία της είναι πολύ δύσκολη έχει πάρα πολλές διακυμάνσεις πολύς πόνος, κλάμα. Στιγμές γέλιου ή χαράς διαρκούν περισσότερο όταν έρχονται άλλοι άνθρωποι, μητέρες και γονείς θυμάτων, γνωστών θυμάτων, όπως η μητέρα από την Φολέγανδρο, και έρχονται σε επαφή μαζί της».

Τέλος, ανέφερε πως: «Παίρνει στιγμιαία μία χαρά ότι κάτι κάνει, ότι προσφέρει κάτι, ενώ προσφέρει σε όλους εμάς πολλά. Η Ιωάννα για μένα είναι ένα σύμβολο, είμαι τυχερή που την έχω στη ζωή μου. Εύχομαι κάποια μέρα να μπορέσω να ανταποδώσω αυτό το καλό που έχει κάνει σε όλους μας. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Η στάση της κατηγορουμένης, της έχει δημιουργήσει φόβο εκ νέου. Αυτό που είχε ξεπεράσει μετά από τόσους μήνες».