Δασκάλα έκανε επανειλημμένα σ*ξ με παιδί μέσα στο αμάξι της

Η ανάρμοστη σχέση ξεκίνησε με ένα μήνυμα όπου η 31χρονη «εξέφραζε τα συναισθήματά της» στον ανήλικο – Πήγαινε και τον έπαιρνε από την προπόνηση μπάσκετ για να κάνουν σ*ξ

Μια δασκάλα Γυμνασίου στη Φλόριντα συνελήφθη εχθές, Δευτέρα, καθώς φέρεται να έκανε σ*ξ σε πολλές περιπτώσεις με πρώην μαθητή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με αστυνομική αναφορά, το περιεχόμενο της οποίας δημοσίευσε η Miami Herald, η φερόμενη σ*ξουαλική σχέση ανάμεσα στην 31χρονη Μπρίτνι Λόπεζ Μάρεϊ και το 14χρονο αγόρι ξεκίνησε με ένα μήνυμα που έστειλε η εκπαιδευτικός στο παιδί τον περασμένο Αύγουστο, όπου εξέφραζε «τα συναισθήματά της για εκείνον». Σύντομα, η δασκάλα και ο έφηβος ξεκίνησαν να συναντιούνται κρυφά, με την Λόπεζ Μάρεϊ να εκμεταλλεύεται σ*ξουαλικά το ανήλικο αγόρι στα ραντεβού τους.

H Λόπεζ Μάρεϊ και ο πρώην μαθητής της αντάλλαζαν μηνύματα με λεπτομέρειες για το «πόσο απολάμβαναν να κάνουν σ*ξ». Μερικές φορές η 31χρονη πήγαινε να τον πάρει από την προπόνηση του μπάσκετ, και στη συνέχεια έκαναν σ*ξ στο αυτοκίνητό της.

Η καθηγήτρια είχε προσληφθεί στο Hialeah Middle School πριν από τέσσερα χρόνια και το 2017 είχε κερδίσει τον τίτλο της «καινούργιας δασκάλας της χρονιάς».

Η ανάρμοστη σχέση ανάμεσα στην Λόπεζ Μάρεϊ και τον 14χρονο αποκαλύφθηκαν το περασμένο Σάββατο, όταν η αδελφή του εφήβου βρήκε ερωτικά μηνύματα και φωτογραφίες της 31χρονης. Στη συνέχεια, ο πατέρας του αγοριού εντόπισε γυμνές φωτογραφίες της 31χρονης στο κινητό του γιου του, και ειδοποίησε τις Αρχές.

Ανακοίνωση που εκδόθηκε από το συμβούλιο της σχολικής περιφέρειας Μαϊάμι-Ντέιντ μετά τη σύλληψη της δασκάλας αναφέρει ότι η εκπαιδευτικός πρόκειται να απολυθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από protothema.gr, εις βάρος της 31χρονης ασκήθηκε δίωξη για σ*ξουαλική παρενόχληση και σ*ξουαλική κακοποίηση ανηλίκου. Ένας εκ των δικηγόρων της δήλωσε ότι η πελάτισσά του «θεωρείται αθώα μέχρι αποδείξεως του εναντίου» και κάλεσε τον κόσμο να μη βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα και να πιστέψει ό,τι ακούγεται.