Δασκάλα έκανε σ*ξ με μαθητές της πριν από το μάθημα – Τους οδηγούσε σε πάρκο κοντά στο σχολείο

ΗΠΑ: Η Λάουρα Ντάνκερ, 31 ετών, δήλωσε ένοχη για δύο κατηγορίες σ*ξουαλικής κακοποίησης, καθώς μετέφερε μαθητές της σε ένα πάρκο για να κάνουν σ*ξ το πρωί.

Η δασκάλα γυμνασίου στο Οχάιο, που ομολόγησε ότι είχε σ*ξουαλική επαφή με μαθητές της, καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών. Σύμφωνα με την εφημερίδα “WEWS” στο Κλίβελαντ, η δασκάλα Λάουρα Ντάνκερ είχε προηγουμένως κατηγορηθεί για έξι κατηγορίες σ*ξουαλικής κακοποίησης μαθητών της. Οι εισαγγελείς είπαν ότι πήρε έναν μαθητή και μετά τον οδήγησε σε ένα πάρκο όπου έκαναν σ*ξ. Οι αρχές ισχυρίστηκαν ότι είχε επίσης σ*ξουαλικές σχέσεις και με άλλον μαθητή στο σπίτι της.

“Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να είναι πρότυπα για τους μαθητές και τις κοινότητές που υπηρετούν”, δήλωσε ο εισαγγελέας Μιχαήλ Ο’Μάλεϊ. «Εκμεταλλεύτηκε αυτούς τους μαθητές και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες» πρόσθεσε.

Η 31χρονη παραιτήθηκε το 2019, αμέσως μετά τη σύλληψή της. Είχε σχέσεις με τους δύο μαθητές από το 2018 μέχρι το 2019. Συνήθιζε να κάνει σ*ξ μαζί τους πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα στο σχολείο, ενώ εκτός από το πάρκο, έκαναν σ*ξ και στο σπίτι της αλλά και στο αυτοκίνητό της. Πηγή: enikos.gr