Δασκάλα έκανε σ*ξ με μαθητές της πριν από το μάθημα – Τους οδηγούσε σε πάρκο κοντά στο σχολείο

ΗΠΑ: Η Λάουρα Ντάνκερ, 31 ετών, δήλωσε ένοχη για δύο κατηγορίες σξουαλικής κακοποίησης, καθώς μετέφερε μαθητές της σε ένα πάρκο για να κάνουν σξ το πρωί.

Η δασκάλα γυμνασίου στο Οχάιο, που ομολόγησε ότι είχε σξουαλική επαφή με μαθητές της, καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών. Σύμφωνα με την εφημερίδα “WEWS” στο Κλίβελαντ, η δασκάλα Λάουρα Ντάνκερ είχε προηγουμένως κατηγορηθεί για έξι κατηγορίες σξουαλικής κακοποίησης μαθητών της. Οι εισαγγελείς είπαν ότι πήρε έναν μαθητή και μετά τον οδήγησε σε ένα πάρκο όπου έκαναν σξ. Οι αρχές ισχυρίστηκαν ότι είχε επίσης σξουαλικές σχέσεις και με άλλον μαθητή στο σπίτι της.

“Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να είναι πρότυπα για τους μαθητές και τις κοινότητές που υπηρετούν”, δήλωσε ο εισαγγελέας Μιχαήλ Ο’Μάλεϊ. «Εκμεταλλεύτηκε αυτούς τους μαθητές και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες» πρόσθεσε.

Η 31χρονη παραιτήθηκε το 2019, αμέσως μετά τη σύλληψή της. Είχε σχέσεις με τους δύο μαθητές από το 2018 μέχρι το 2019. Συνήθιζε να κάνει σξ μαζί τους πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα στο σχολείο, ενώ εκτός από το πάρκο, έκαναν σξ και στο σπίτι της αλλά και στο αυτοκίνητό της. Πηγή: enikos.gr