Τη μάνα του δικηγόρου του σκότωσε ο 39χρονος που έσφαξε τη νονά του

Ο δικηγόρος έμαθε ότι ο εντολέας του είχε σκοτώσει την μητέρα του πριν από 12 χρόνια!

«Πάγωσαν» μέχρι και οι ίδιοι οι αστυνομικοί από τις συγκλονιστικές εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά το άγριο έγκλημα στον Βόλο με θύμα την 75χρονη γυναίκα η οποία βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του βαφτισιμιού της.

Όπως αποδείχτηκε από τα εργαστηριακά ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ., ο 39χρονος δράστης που έσφαξε τη νονά του μέσα στο διαμέρισμά της πριν από μερικές μέρες, είχε δολοφονήσει πριν από 12 χρόνια ακόμα μια γυναίκα. Κι ενώ η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται σταδιακά, έγινε γνωστό ότι ο δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπεράσπιση του δράστη, είχε χάσει την μητέρα του πριν από χρόνια, όταν εκείνη έπεσε θύμα δολοφονίας.

Κανένας όμως δεν μπορούσε να φανταστεί το τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Όπως αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., το πρώτο θύμα του 39χρονου δολοφόνου, ήταν η μητέρα του δικηγόρου που ανέλαβε να τον υπερασπιστεί στην δεύτερη δολοφονία, με θύμα τη νονά του.

nb volos vaftisimios 1

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η δολοφονία που διαπράχθηκε πριν από 12 χρόνια σε βάρος ημεδαπής στην πόλη του Βόλου εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, με τον δράστη να είναι ο ίδιος που δολοφόνησε την 75χρονη νονά του προ ημερών στη Νέα Ιωνία.

Η αστυνομία έφτασε σε αυτή την διαπίστωση μετά από ενδελεχή εξέταση των στοιχείων αλλά και του γενετικού υλικού του δράστη, το οποίο ταυτίστηκε με το γενετικό υλικό που βρέθηκε τότε στην 69χρονη γυναίκα.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της, σε τριώροφο οίκημα στο οποίο έμεναν και οι παππούδες του δράστη. Η 69χρονη είχε δεχτεί 20 μαχαιριές στο σώμα της, ενώ το σπίτι της δεν είχε βρεθεί παραβιασμένο, γεγονός που «μαρτυρούσε» ότι η ίδια είχε ανοίξει την πόρτα της σε κάποιον γνωστό, ο οποίος έμελλε να γίνει ο δολοφόνος της. Για 12 ολόκληρα χρόνια, ο δράστης της δολοφονίας παρέμενε άγνωστος…