Ένα βήμα πριν την σύλληψη οι ανήλικοι δράστες που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό

Ένα βήμα πριν την σύλληψη των δραστών που γρονθοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό βρίσκεται η ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες του DNEWS και από μαρτυρίες φαίνεται να πρόκειται για ανήλικους με καταγωγή πιθανά από την Αλγερία αν και μιλούσαν καθαρά ελληνικά σύμφωνα με μαρτυρία του θύματος.

Οι δράστες που ξυλοκόπησαν χθες τον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια φαίνεται οι αρχές να είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση τους και σύμφωνα με πληροφορίες του DNEWS, φαίνεται να πρόκειται για ανήλικους με καταγωγή πιθανά από την Αλγερία.

Οι δύο δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν άγρια τον άτυχο σταθμάρχη, επειδή, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη στην Ομόνοια, τους ζήτησε να φορέσουν τη μάσκα τους και παράλληλα να κατεβάσει ο ένας τα πόδια του από κάθισμα.

Οι δύο νεαροί που είχαν απολύτως ίδιο ακριβως ντύσιμο μετά την επίθεση κινήθηκαν προς τον σταθμό του ηλεκτρικού στην Ομόνοια, επιβιβάσθηκαν σε συρμό και εξήλθαν από το Μοναστηράκι, όπου επεκτείνεται η έρευνα των αστυνομικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ «οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα, ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του».

Το θύμα με πόνους στο πρόσωπο και το σώμα του μεταφέρθηκε σε χώρο του σταθμού, από όπου τον παρέλαβε μετά από λίγο το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες διέφυγαν. Πηγή: dikaiologitika.gr