Νεαρός πλέκει υφαντά με βελονάκι για να μπορέσει να βοηθήσει την παράλυτη μητέρα του

Ο νεαρός André Müller ξεκίνησε να πλέκει υφαντά με βελονάκι για να μπορέσει να φροντίσει την άρρωστη μητέρα του.

Όταν η μητέρα του διαγνώστηκε με βρεφική παράλυση (πολιομυελίτιδα), ο André Müller αντιμετώπισε αυτήν τη μεγάλη πρόκληση, φροντίζοντας την άρρωστη μητέρα του καθώς εκείνη πλέον δεν μπορούσε να εργαστεί.

Αυτό το αγόρι είναι μόλις 15 ετών και έπρεπε να ξαναφτιάξει τον εαυτό του για να εξασφαλίσει την ευημερία και των δύο, να πληρώσει το ενοίκιο, τα τρόφιμα και τα φάρμακα για τη Luciane, τη μητέρα του. Και οι δύο ζουν σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στη Santa Catarina – Βραζιλία.Αυτά είναι τα πολύ περίπλοκα καθήκοντα του André, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να τα εκπληρώσει. Χάρη στο ταλέντο του δημιουργώντας υφαντά με βελονάκι, αυτός ο νεαρός άνδρας κατάφερε να προχωρήσει και είναι αφοσιωμένος στην πώληση μοναδικών και απίστευτων κομματιών καθώς λαμβάνει ήδη παραγγελίες και από την Πορτογαλία.

Ωστόσο, λόγω όλων των εξόδων που δημιουργούνται, ο André αποφάσισε πριν από μερικούς μήνες να μοιραστεί την ιστορία του για να λάβει βοήθεια. Ο έφηβος φρόντισε τη μητέρα του με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας το καλύτερό του εαυτό για να καλύψει τις ανάγκες της, αλλά η οικονομική κατάσταση τον ανάγκασε να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με diaforetiko.gr, έτσι με τη βοήθεια του κόσμου και των social media κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό που θα βοηθήσει αυτόν και τη μητέρα του.