Κορονοϊός: Πέθανε ο Θανάσης Μάντζαρης – Η μεγάλη μάχη στην εντατική αποδείχθηκε άνιση

Ο Θανάσης Μάντζαρης, ένας εξέχων Κιλκισιώτης από τις γνωστότερες οικογένειες της πόλης, έσβησε σήμερα Κυριακή 20 Δεκεμβρίου νικημένος από τον κορονοϊό.

Ο 53χρονος Θανάσης Μάντζαρης προσβλήθηκε πριν ένα και πλέον μήνα από τον κορονοϊό και τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Εντατική του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση και δυστυχώς δεν άντεξε την πολυήμερη μάχη. Σύμφωνα με το eidisis.gr, το θλιβερό άγγελμα του θανάτου προκάλεσε σοκ στην κοινωνία του Κιλκίς, της οποίας ο εκλιπών υπήρξε δραστήριο μέλος.

Διακρίθηκε για την προσφορά του στην οργάνωση του Επιμελητηρίου Κιλκίς και τα τελευταία χρόνια υπήρξε στέλεχος του ΓΕΜΗ (Γενικού Μητρώου) από τα καλύτερα σε όλη τη χώρα, μαθηματικός, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου, δραστήριος, οργανωτικός και πάντα με το φωτεινό χαμόγελο στο πρόσωπο.

Ο άτυχος Θανάσης αφήνει πίσω να τον θυμούνται με απέραντη αγάπη, τη μητέρα του, τη γυναίκα του και το παιδί του. Πηγή: newsit.gr