Σκοτώθηκε η Αναστασία με το μηχανάκι

Η μηχανή της «καρφώθηκε» με 100 χιλιόμετραπάνω στα κιγκλιδώματα.

Τραγικό θάνατο σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα βρήκε στο Μπαλί μια 18χρονη Ρωσίδα influencer η οποία είχε καταφέρει να γίνει εκατομμυριούχος απο τα 15 της.

Η Αναστάσια Τροπιτσέλ, το πραγματικό όνομα της οποίας ηταν Αναστασία Ζούμπρινα, υπέστη θανατηφόρες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όταν έπεσε με τη μηχανή της.

Η Ζούμπρινα είχε, μάλιστα, καταγράψει τα λεπτά πριν να ξεκινήσει η τελευταία και μοιραία βόλτα.

Ο 30χρονος σύντροφός της Βίκτορ Μαϊντάνοβιτς, ο οποίος επέβαινε σε άλλη μοτοσικλέτα και ήταν δίπλα της την ώρα του δυστύχηματος κατέθεσε ότι η μηχανή της 18χρονης άρχισε να τρέμει ενώ έτρεχε με περίπου 100χλμ./ώρα.

Αποτέλεσμα ήταν η 18χρονη να πέσει με δύναμη πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Η άτυχη 18χρονη ήταν blogger από τα 12 της γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.

Η νεαρή Ρωσίδα είχε αγοράσει τη μοτοσικλέτα της μετά από έναν καβγά με τον πατέρα της, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα και ο οποίος την προειδοποιούσε ότι η διαδικτυακή επιτυχία που είχε γνωρίσει εξελισσόταν σε καταταστροφή για την ίδια.

Το πλέον σοκαριστικό, είναι το video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει την άτυχη κοπέλα νεκρή, με τον σύντροφό της δίπλα της, να περιμένει βοήθεια.

Πηγή: newsbomb.gr