Βρέθηκε νεκρή η 26χρονη Αγγελική

Μοιραία ήταν για την 26χρονη Αγγελική Πατσούρα η εξαφάνιση από το σπίτι της, την Παρασκευή 31 Ιουλίου. Για τη νεαρή κοπέλα εξέδωσε missing alert το Χαμόγελο του Παιδιού.

Δυστυχώς, σε κλίμα οδύνης, οι οικείοι της, αναγνώρισαν την Αγγελική στη σωρό της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή από αστυνομικούς του Α.Τ. Ορχομενού, σε αρδευτικό κανάλι στο χωριό Διόνυσος. Το πτώμα της άτυχης κοπέλας θα μεταφερθεί για διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής, προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του θανάτου της.

Προηγούμενη ανακοίνωση:

Στις 31/7/2020, εξαφανίστηκε, μεσημβρινές ώρες, από την περιοχή του Ορχομενού, η Πατσούρα Αγγελική, 26 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αγγελικής στις 3/8/2020 και προχώρησε, σήμερα, 4/8/2020, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αγγελική έχει ύψος 1.60 μ., είναι εύσωμη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ένα μαύρο τζιν παντελόνι και μαύρα πάνινα παπούτσια τη μέρα που εξαφανίστηκε. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.