Κυψέλη: Αιφνίδιοι οι θάνατοι του ζευγαριού των ηλικιωμένων

Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης απομακρύνουν την εγκληματική ενέργεια

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, σε διαφορετικά σημεία του διαμερίσματός τους και σε προχωρημένη σήψη βρέθηκαν οι σοροί της 91χρονης και του 92χρονου συζύγου της που εντοπίστηκαν νεκροί από αστυνομικούς μέσα στο διαμέρισμά τους στην Κυψέλη, με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή να οδηγούν στην εκτίμηση πως ο θάνατός τους ήταν αιφνίδιος.

Όσον αφορά στις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις των αστυνομικών που μπήκαν στο χώρο με τη βοήθεια κλειδαρά, καθώς τα κλειδιά ήταν πάνω στην εξώπορτα, μάλλον δεν έχουμε να κάνουμε με εγκληματική ενέργεια, καθώς στο διαμέρισμα δεν εντόπισαν τυχόν ίχνη διάρρηξης.

Σύμφωνα δε με τις νεότερες πληροφορίες, πρώτα φαίνεται ότι πέθανε ο 92χρονος, ο οποίος βρέθηκε γυμνός στο χολ μεταξύ υπνοδωματίου και σαλονιού, ενώ κατόπιν πέθανε η 91χρονη σύζυγός του, που βρέθηκε με το νυχτικό της στην τουαλέτα, φορώντας τα χρυσαφικά της.

Την αστυνομία κάλεσαν σήμερα κατά τις στις 15:40 οι γείτονες, λόγω της ανυπόφορης δυσωδίας που αναδυόταν από το διαμέρισμα του ζεύγους των 90ρηδων στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Κεδρινού στην Κυψέλη, με τους αστυνομικούς να έρχονται αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Σύμφωνα με δηλώσεις γείτονα, το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε αναζητήσει συγγενικό του πρόσωπο πριν από μερικές ημέρες, που είχε ανησυχήσει, καθώς τηλεφωνούσε στο σπίτι, χωρίς, ωστόσο, να λάβει κάποια απάντηση.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ: