Τριπλά εμβολιασμένος γιατρός του Ευαγγελισμού ξανακόλλησε κορονοϊό και “πετσοκόβει” την Κυβέρνηση

«Επισφαλής η επιστροφή στη δουλειά μετά από πέντε μέρες» λέει γιατρός του «Ευαγγελισμού». Ο ίδιος νοσεί τώρα από κορονοϊό και πρόκειται για τη δεύτερη φορά.

Καρδιολόγος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» που νοσεί από κορονοϊό -όπως και πολλοί άλλοι υγειονομικοί- χαρακτηρίζει «αισχρά» τα πρωτόκολλα για την καραντίνα όσων νοσούν.

Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που νοσεί και σύμφωνα με τον ίδιο, επειδή έχει εμβολιαστεί τριπλά η νόσηση είναι ηπιότερη. Την πρώτη φορά που νόσησε, ήταν πριν ξεκινήσει ο εμβολιασμός.

«Το υγειονομικό προσωπικό μέσα στα νοσοκομεία έχει συνηθίσει και να νοσεί και να εργάζεται κάτω από δύσκολες συνθήκες», δήλωσε αρχικά ο ίδιος, μιλώντας στο Mega.

Σύμφωνα με makeleio.gr, ο γιατρός χαρακτήρισε αισχρά τα πρωτόκολλα που έχει εκδώσει ο ΕΟΔΥ και το υπουργείο Υγείας:

«Τα πρωτόκολλα μέχρι στιγμής είναι αισχρά, γιατί ουσιαστικά δεν στηρίζονται σε στέρεα επιστημονική γνώση, αλλά είναι της τελευταίας στιγμής πρωτόκολλα, γιατί τα νοσοκομεία είναι υποστελεχωμένα. Υπάρχουν τόσες πολλές ελλείψεις που προϋπήρχαν της πανδημίας».

Όπως συμπληρώνει, το να επιστρέφει κάποιος στην εργασία του μετά από πέντε ημέρες καραντίνας είναι επισφαλές σχετικά με το αν θα μεταδώσει τον ιό. Έτσι, ο καρδιολόγος τόνισε ότι οι πιθανότητες διάδοσης του ιού είναι πολλές, καθώς «πολλοί συνάδελφοί του καλούνται να γυρίσουν στο πόστο τους μετά από πέντε ημέρες καραντίνας».

«Να ευχηθούμε στον κόσμο να έχει την υγεία του και να εμβολιαστεί με την τρίτη δόση, γιατί φαίνεται ότι δημιουργεί ισχυρό τείχος ανοσίας», κατέληξε ο γιατρός.